7×7 Afslank Receptenboek

Het 7×7 Afslank Receptenboek is geschreven door Jasper Alblas. Hij heeft jarenlang verschillende onderzoeken gedaan naar voeding en de combinatie van voeding. Dat heeft hij gedaan doordat hij zelf jarenlang last had van gezondheidsproblemen. Doordat hij met zijn onderzoek in aanraking kwam met verschillende experts op het gebied van voeding ontwikkelde hij zelf een voedingspatroon die zeer gezond was en gewichtsverlies opleverde. Gedurende de jaren heeft hij deze kennis gefinetuned en gebundeld in een boek dat nu 7×7 Afslank Receptenboek heet.

afvallen

Door het boek te gebruiken is het mogelijk deze week nog af te vallen. Dit komt door de recepten die in het boek staan. De recepten bestaan uit ingrediënten die je naast een voldaan gevoel ook nog eens kilo’s doen verliezen. Per week kun je zelfs tot 2 kilo afvallen en per maand tot 8.2 kilo! Dit is geen verkooptruc of andere kwakzalverij, deze methode werkt echt. Alblas geeft zelfs een ‘niet goed geld terug-garantie’. Dus absoluut de moeite waard om het eens te proberen.

Veel meer dan 5000 mensen gingen u al voor. Naast dat het kilo’s doet afvallen, zul je je snel beter, energieker en meer uitgerust voelen. Wij van Esssensie van Voeding willen benadrukken dat er inderdaad verschillende Gezonde voedingsproducten worden gebruikt. De slechte worden weggelaten.

De oplossing

Zoals gezegd worden er met deze recepten gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Daardoor is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd en een feit, maar ook nog eens blijvend. Andere diëten zijn moeilijk vol te houden en onderzoek wijst uit dat men er vaak na een week of 4 /5 mee stopt. Het gevolg is dat het verloren gewicht er in de loop van de weken er weer bij komt. Het afvallen met het 7×7 Afslank Receptenboek is makkelijk vol te houden. Er zal dus GEEN sprake zijn van een jojo-effect.

Essensie van Voeding - afvallen, gewicht verliezen, buikvet verliezen

Wekelijks zul je tot wel maar liefst 2 kilo afvallen. De ingrediënten van de recepten zijn niet duur en zijn eenvoudig te bereiden. Het grappige is dat je dus gewicht zult verliezen en afslanken, maar hiervoor NIET hoeft te sporten. Hardlopen staat bij de meeste mensen toch wel bekend als een fat-burner. Het motto is: Sport maar genoeg dan val je snel af. Helaas werkt het zo absoluut NIET. Als de voeding juist is, kan dit het gewichtsverlies wel doen versnellen maar dit komt met een prijs… Naast dat het een slijtageslag is voor gewrichten zoals heupen, knieën en enkels kan het tot andere blessures leiden. Daarnaast maakt je lichaam tijdens de intensieve inspanning een stresshormoon cortisol aan. Als de intensieve inspanning te lang doorgaat dan kan je cortisol niveau een hoogte bereiken waardoor het voor blijvende schade aan je lichaam kan zorgen. Ook het hoge niveau cortisol wordt geassocieerd met spierafbraak en met minder spieren verbrand je in rusttoestand minder energie en dus minder lichaamsvet. Een gezonder alternatief zijn korte en zeer intense sporten zoals korte en intense krachttraining en sprint intervallen.

afslanken

Kortom: Probeer het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas eens en sta aan het eind van deze week nog lachend op de weegschaal. Probeer veranderingen aan te brengen in jouw leven. Waarschijnlijk heb je al veel geprobeerd en heeft het uiteindelijk onder de streep niets opgeleverd. De vraag is echter of jij het aandurft om veranderingen te maken in jouw leven en de recepten eens te proberen voor een maandje. Daarnaast heb je natuurlijk altijd de ‘niet goed geld terug-garantie’ nog. De vraag is wat jij over een maand weegt. Begin helemaal opnieuw. Voel je weer fit, uitgerust, slank en gezond! Want je bent het waard!

Klik hieronder op de knop om het boek te bestellen. Wij van Essensie van voeding mogen het aan onze lezers aanbieden voor een speciale prijs die slechts zeer tijdelijk geldig is. Maak nu gebruik van de tijdelijke kortingsactie.

Klik hier om het 7×7 Afslank Receptenboek aan te schaffen koop het 7x7 Afslank Receptenboek via Essensie van Voeding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twelve + ten =