afvallen

Wil jij 8 kilo per maand afvallen door gezond en verantwoord eten? Lees dan verder

In het afvalcircuit heb je de keuze uit verschillende diëten. Er bestaan diëten van bijvoorbeeld Sonja Bakker, waarbij je sommige dingen wél en sommige voedingsproducten juist niet mag eten. Je hebt crash diëten zoals bijvoorbeeld het ziekenhuisdieet. Dit is een gratis dieet dat goed werkt op korte termijn. Je valt binnen korte tijd veel af. Maar op langer termijn zul je niet meer afvallen. Dit simpelweg omdat je lichaam voedingsstoffen tekort komt en dit zelfs schadelijk kan zijn voor jouw lichaam. Heb jij overgewicht net zoals 52% van Nederland en wil je ervan af? Lees dan even verder.

Mensen zijn meer met hun uiterlijk bezig dan vroeger. Dit komt doordat mensen vaker afgebeeld staan in het openbaar. Dit betreft niet alleen het ‘smoelenboek’ van werk maar bijvoorbeeld eigen afbeeldingen op social media en Google afbeeldingen. Mensen laten zich helaas verkeerd voorlichten als het op voeding aankomt en gedogen min of meer de verkeerde informatie. Zoals gezegd doet het jammerlijke feit zich voor dat mensen verkeerd worden voorgelicht. Mensen denken dat zij blijvend kunnen afvallen door het nuttigen van deze crash diëten of soms de hele dag door shakes drinken. Dit is echter niet duurzaam op langer termijn. Sterker nog… je kunt jouw lichaam en dan met name jouw darmstelsel blijvende schade toebrengen.

Hoe graag wil jij eigenlijk afvallen?

Heel graag waarschijnlijk, anders was je niet verder gaan lezen. Het is heel erg simpel. Je kunt kiezen voor een maagverkleining. Volgens de NOS nieuws is dit percentage gestegen. Maar je kunt ook kiezen voor een goedkopere oplossing waarbij men niet aan jouw lijf gaat sleutelen. Je zult ongetwijfeld diverse methodes hebben gebruikt om af te vallen. Afvallen valt dan niet mee. Dit omdat je waarschijnlijk contant weer eindigde in het bekende ‘hongergevoel’ of eindig je in diverse ‘vreetbuien’ omdat je het zat was, of dat je het resultaat niet bereikte of vasthield wat je voor ogen had. Ik benoem het even zo omdat ik hier namelijk ook last van had. Ik had ook verschillende gezondheidsproblemen en last van mijn knieën. Na zorgvuldig onderzoek bleek dit niet alleen aan mijn gewicht te liggen, maar wanneer ik zorgvuldiger met mijn voeding om zou gaan, zou dit wel bijna 85% van mijn gezondheidsproblemen oplossen. Ik liep lang te tobben met mijn gezondheid dat ik dacht ‘met die blijvende andere 15% problemen zou ik dan best kunnen leven’.

Hoe moet je afvallen?

Hoe moet het dan wel? Ik ging op onderzoek uit en maakte er gewoon een studie van. Dit omdat het helaas veel voorkomt dat bedrijven met hun producten claimen dat je kilo’s eraf vliegen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ik stak er veel tijd, energie en moeite om al die producten op een rij te zetten, uit te zoeken welke ingrediënten erin zaten, en wat die combinatie van ingrediënten eigenlijk met je lichaam doen. De resultaten waren ronduit schokkend te noemen. Werd je slanker van de producten die men je opdraagt te eten bij de verschillende diëten? Ja… dat wel, maar het is wel van tijdelijke aard. Uiteindelijk viel je weer terug in het bekende jojo-effect. Ik vroeg me af hoe dit mogelijk was en of het ook mogelijk is om andere combinaties van voeding tot mij te nemen waardoor het afvallen opzich misschien wel wat langer zou duren, maar ik wel zou afvallen én dit kon vasthouden.

De conclusie van afvallen op langer termijn

Net tot ik dacht dat ik nooit een gezond en blijvend middel zou vinden op het gebied van afvallen kwam ik uit bij het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas. Zijn belofte was tot 8 kilo per maand afvallen. Dat is 2 kilo per week. Hiervoor hoefde je NIET te sporten en zou op deze manier een gezonder en slanker lichaam krijgen. Ik besloot het eens te proberen. Want op deze manier zou ik niet supersnel afvallen, maar door de variëteit van de gerechten deze vorm van afslanken wel langer volhouden zonder hongergevoel.

De conclusie 7×7 Afslank Receptenboek

Voordat ik het zelf ging proberen heb ik op internet diverse websites opgezocht en beoordelingen gelezen of de auteur van dit boek Jasper Alblas zich inderdaad kon houden aan deze zware belofte, tot 8 kilo in de maand afvallen. De reviews waren dermate positief dat ik het ook maar moest proberen. Ik was te einde raad en werd er inmiddels niet vrolijker op, dus er viel weinig te verliezen.

afvallen
afvallen

Ik kocht het 7×7 Afslank Receptenboek en besloot dit nu zelf uit te proberen. Ik kreeg het boek onder ogen en ging mezelf er eens goed in verdiepen en kwam erachter dat het 7×7 boek in totaal 49 recepten telt die allemaal gebruikmaken van verschillende voedingscombinaties die duidelijk anders waren dan de ‘korte termijn oplossingen’ die ik eerder onder ogen had gehad. Ik kon niet wachten ermee te beginnen…

Ja hoor! Afvallen kan inderdaad zonder sporten!

En ja hoor! Dat is echt waar. De eerste maand viel ik zelfs 9 kilo af! En dit zonder hongergevoel of de bekende snaaibuien. Het geheim van het gewichtsverlies zit hem in de natuurlijke ingrediënten die in de recepten worden gebruikt. Deze gezonde ingrediënten verzadigen je lichaam op zo’n manier dat je lichaam niet meer gaat neigen naar slechte producten zoals melkchocolade, gefrituurd eten en vette sausen.

Voor mij was het het allerbelangrijkste om mezelf weer goed te voelen. Ik wilde best een dieet volgen als ik het maar vol kan houden zonder terug te vallen in het jojo-effect. Het boek zit naast de heerlijke recepten ook boordevol met praktische tips en zelfs boodschappenlijstjes. De manier waarop dit boek is geschreven is voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar.

Hoewel de recepten uit het boek jou absoluut gewicht zal doen verliezen zal het natuurlijk niet automatisch garanderen dat je precies 2 kilo per week af zult vallen. Dit zal sterk variëren. Gemiddeld zal het gewichtsverlies liggen na 4 weken tussen de 6,5 – 8,2 kilo. Dat is hoe dan ook natuurlijk een fantastisch aantal.

afvallen
afvallen

Waarom werkt het 7×7 Afslank Receptenboek wel?

Feit is dat je van de 100 producten wel zult afvallen, maar op langer termijn kunnen deze zoals eerder gezegd ronduit schadelijk zijn voor jouw lichaam. Sterker nog, 97% van die zogenoemde ‘diëten’ zullen je gouden bergen beloven. Dat doet dit boek niet. Het receptenboek is geen wondermiddel maar wel een zeer sterk middel als je op een gezonde verantwoorde manier wilt afvallen. Zoals gezegd is dit ‘het beste alternatief voor afvallen op langer termijn’.
De reden waarom het boek werkt is omdat het een combinatie van natuurlijk producten zijn. Je ontvangt veel informatie over verschillende voedingsstoffen en wat deze stoffen nu eigenlijk precies met je doen. In het boek staat ook veel informatie over ontbijten. Hierover bestaat ook veel onduidelijkheid. In het boek staan de 10 meest ongezonde ontbijten en de alternatieven. Ook wordt sporten en dan met name cardio besproken. Hierbij is de verkorte versie van de conclusie: als je een dieet volgt werkt cardiosporten averechts.

afslanken
Een cardiotraining werkt niet zo goed als iedereen denkt…

Hoe het ook zij, er zijn verschillende redenen waarom het 7×7 Afslank Receptenboek zal werken en tot blijvende resultaten leidt:

  • Een lange termijn oplossing. Dat is het 7×7 Afslank Receptenboek. Die overtollige kilo’s zul je nooit kwijtraken als je nu geen actie onderneemt. Probeer het eens want anders zit de kans er dik in dat je zult aankomen als je doorgaat zoals je nu doet.
  • Veel diëten beperken je in je voeding. Met het 7×7 Afslank Receptenboek kun je nog steeds diverse lekkere dingen eten.
  • Stop om te gaan naar dure diëtisten of consulenten en probeer gewoon het 7×7 Afslank Receptenboek. Investeer een klein bedrag door het kopen van dit boek.

Auteur Jasper Alblas heeft hier veel werk ingestoken en het receptenboek wat hier uit ontstaan is, is het luttele bedrag van minder dan 30,- meer dan waard. Voor mij was Jasper te vrijgevig als je kijkt wat ik ervoor terug heb gekregen. Namelijk mijn sterke lichaam en gezondheid als blijvend resultaat en smakelijk afvallen.

Klik hieronder als je de maximale korting op het 7×7 Afslank Receptenboek wilt ontvangen. Wij van Essensie van Voeding mogen u als lezer een tijdelijk actieprijs aanbieden! Profiteer vandaag nog van deze actie en begin vandaag met afvallen!

Klik hier om het 7×7 Afslank Receptenboek aan te schaffen koop het 7x7 Afslank Receptenboek via Essensie van Voeding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

six − 2 =