Site icon Essensie

Boosted odd: 6.50 voor openingsgoal Rashford

It helps insert a single image anywhere on a post or page with the option to provide a caption and/or link. You can align your image to the left, right, or center with a caption, link and alt text New Journey to the Mars in the Gutenberg editor, you can drag and drop an image from your computer onto the editing screen. After all, if a customer has to go through a million of steps to send you money, they will probably just give up.

Boosted Odds!


De Engelse voetbalster Marcus Rashford staat op het punt om een opzienbarende dag te maken in de Premier League. De jonge aanvaller staat op het punt om een nieuwe record te vestigen door de openingstreffer te maken tijdens de komende wedstrijd. Unibet heeft hiervoor een geweldige boost van 6.50 gecreëerd om de kansen te verhogen voor zijn fans.

Rashford is een van de meest veelbelovende voetballers in de Premier League. De 25-jarige aanvaller is al meerdere keren in de geschiedenis de eerste speler geweest die de openingstreffer van een wedstrijd maakte. Dit seizoen lijkt hij opnieuw klaar te staan om deze prestatie te herhalen.

De bookmaker Unibet heeft een geweldige boost toegevoegd voor zijn fans. Als u op Marcus Rashford inzet bij een openingstreffer van de komende wedstrijd, krijgt u een verdubbeling van de kansen. In plaats van de normale odds van 3.25, krijgt u een verdubbeling van de kansen tot 6.50.

De fans van Marcus Rashford kunnen profiteren van deze boost bij Unibet. Zorg ervoor dat u geen kans laat om te profiteren van deze geweldige kans. De verdubbeling van de kansen tot 6.50 bij Unibet biedt de kans om meer geld te winnen. Wees er dus snel bij en geniet van deze geweldige kans op meer winst.

Exit mobile version