GokkenLifestyleSport

Boosted odds: Feyenoord vs. Ajax – 22 januari 2023

klassieker

Op 22 januari 2021 staat de eerstvolgende editie van de klassieke derby tussen Feyenoord en Ajax op het programma. Het is een zeer belangrijk duel voor beide teams, met name omdat het de laatste competitiewedstrijd is voor de winterstop. Unibet heeft een speciaal aanbod voor deze wedstrijd: boosted odds.

Boosted odds is een speciale promotie die Unibet aanbiedt op selecte wedstrijden. Bij deze promotie krijgt de klant de kans om de odds van de geselecteerde wedstrijd te verhogen. Met andere woorden, het verhoogt de kans op een winst voor de klant.

De boosted odds voor Feyenoord – Ajax op 22 januari 2021 bij Unibet zijn als volgt: als je een weddenschap plaatst op een overwinning voor Feyenoord, dan krijg je de kans om de odds te verhogen van 3.50 naar 4.00. Hetzelfde geldt voor een weddenschap op een overwinning voor Ajax: de odds worden verhoogd van 2.10 naar 2.40.

Klanten die gebruik maken van deze promotie krijgen dus de kans om meer te winnen met hun weddenschap. De boosted odds van Unibet bieden de klanten de kans om meer winst te maken op deze klassieke derby tussen Feyenoord en Ajax. Dus als je op 22 januari 2021 deze wedstrijd wilt volgen, vergeet dan niet om profiteren van deze kansrijke promotie.

Related posts
Sport

Nederlands voetbal in de lift

LifestyleTechnologie

Montana eerste staat die Tiktok wilt verbieden

LifestyleTechnologie

Twitter stopt met de blauwe vinkjes

LifestylePolitiek

Schiphol laat privévliegtuigen niet langer landen

Sign up for our Newsletter and
stay informed