LifestyleSport

Welke teams doen er mee aan de NFL? (American Football)

nfl american football prijzen

De NFL, ofwel de National Football League, is een professionele Amerikaanse voetbalcompetitie die bestaat uit 32 teams, verdeeld over twee competities, de National Football Conference (NFC) en de American Football Conference (AFC). Elk team speelt 16 wedstrijden in de reguliere competitie, waarna de beste teams zich kwalificeren voor de play-offs.

De meest succesvolle teams in de NFL zijn de New England Patriots, de Pittsburgh Steelers, de Green Bay Packers, de Dallas Cowboys en de San Francisco 49ers. De Patriots hebben de meeste Super Bowls gewonnen met zes titels, gevolgd door de Steelers met zes en de Cowboys met vijf. De Packers zijn de meest succesvolle team in de NFC met 13 divisiewedstrijden en vier Super Bowls. De 49ers wonnen vijf Super Bowls in een tijdsbestek van 14 jaar.

De andere teams in de NFL zijn de Atlanta Falcons (NFC), de Arizona Cardinals (NFC), de Baltimore Ravens (AFC), de Buffalo Bills (AFC), de Carolina Panthers (NFC), de Chicago Bears (NFC), de Cincinnati Bengals (AFC), de Cleveland Browns (AFC), de Denver Broncos (AFC), de Detroit Lions (NFC), de Houston Texans (AFC), de Indianapolis Colts (AFC), de Jacksonville Jaguars (AFC), de Kansas City Chiefs (AFC), de Los Angeles Rams (NFC), de Miami Dolphins (AFC), de Minnesota Vikings (NFC), de New Orleans Saints (NFC), de New York Giants (NFC), de New York Jets (AFC), de Oakland Raiders (AFC), de Philadelphia Eagles (NFC), de Seattle Seahawks (NFC), de Tampa Bay Buccaneers (NFC), de Tennessee Titans (AFC) en de Washington Redskins (NFC).

De NFL is een van de meest populaire sporten in de VS en heeft miljoenen fans over de hele wereld. Het is een competitie met een lange geschiedenis en een rijke traditie, waarin de beste teams strijden om de titel. Met zijn vele teams en competities is de NFL een geweldige manier om je in te zetten voor de sport die je liefhebt.

Related posts
Sport

Nederlands voetbal in de lift

LifestyleTechnologie

Montana eerste staat die Tiktok wilt verbieden

LifestyleTechnologie

Twitter stopt met de blauwe vinkjes

LifestylePolitiek

Schiphol laat privévliegtuigen niet langer landen

Sign up for our Newsletter and
stay informed